skip to Main Content

Talangselektion till Topp och Talang

I torsdags och fredags (26-27 nov) var jag på Bosön för ”Talangselektion”. Svenska Simförbundet har under hösten nominerat mig som kandidat till SOK´s Topp och Talangsatsning. Att komma med i Topp och Talang innebär att SOK tror att man med rätt stöd kan nå världselit inom 3-6 år.

Det var två jobbiga dagar med många fysiska tester. En hel del av dessa hade jag gjort tidigare.

Det som var jobbigast var när jag blev intervjuad. Vem är du, vad gillar du, hur ska du bli bättre och massor av andra frågor fick jag.

Nu återstår en nervös väntan under någon vecka innan jag får reda på om jag kommer med i programmet eller inte.

@petter.parker testas av SOKs experter på talangselektion på Bosön! #sweolympic #hajspeed
Talangselektion på Bosön

Fler noteringar kring tävlingen

>> Mer om Topp och Talang

Back To Top
Translate »