skip to Main Content
NIU-mästerskap Och Landslagets Kick-off

NIU-mästerskap och landslagets kick-off

Helgen 3 – 5 september tillbringade jag i Uddevalla. Det stod tre saker på schemat: NIU-mästerskap, kick-off med landslaget och att tävla i Uddevalla Sim Open.

NIU-mästerskapet avgjordes på fredagen. Efter att ha varit förkyld och inte tränat på nästan två veckor var det inte helt optimalt att vara med. Men vad gör man inte för sin skola Procivitas! Jag simmade en massa grenar men det som gjorde tävlingen lite annorlunda var dels att det var många mixed lagkapper och dels att det fanns en helt udda lagkapp: 6 x 100 ben mixed! Starterna är inte riktigt lika effektiva som vanligt eftersom plattan har en viss flytkraft. Grymt jobbig gren. Totalt sett är jag nöjd med att ha hjälpt Procivitas till en tredjeplats i tävlingen!

Efter att NIU-mästerskapet var färdigsimmat tog landslagsupptakten vid. Ulrika Sandmark hade samlat ihop landslaget för att på ett lättsamt sätt starta säsongen 2015/2016 där OS i Rio är det stora målet. Vi åkte bl a på musselsafari där vi fick dyka ner och på nära håll se hur blåmusslorna växte på odlingsrepen. När vi kom iland var det stort musselkok. Tyvärr tål jag inte musslor så det blev pasta för mig.

Musselfest på Lyckorna

Musselfest på Lyckorna

Uddevallas tävling USO gick över helgen och tävlingsledningen hade lockat landslaget att vara med. Upplägget var att landslaget fick vara i de finaler där det passade. Mitt bidrag var att simma 200 medley och tiden var väl inte mycket att skryta med.

Totalt sett en kul helg!

Utsikt

Utsikt

Translate »
Back To Top