skip to Main Content

Träningen kickstartad med träningsläger i Strömsnäsbruk

Jag körde igång höstens träning på allvar genom att åka på träningsläger i Strömsnäsbruk mellan den 8 och 14 augusti. Vi var totalt 54 simmare från SK Hajen och åldrarna varierade mellan drygt 20 år ner till åtta år.

Det första passet var gemensamt och det var rätt fullt i Strömsnäsbruks 25 meters utebad. Häftigt och trångt samtidigt. Övriga pass var av mer normal karaktär och lägret var en bra uppstartsvecka för att få igång träningen.

En fascinerande upptäckt gjorde några av de yngre simmarna när de insåg hur  mycket mat vi äldre simmare lassade upp på våra tallrikar. Stora ögon!

Under veckan hade vi massor av gemensamma lekar och tävlingar. Kul!

Det finns massor av foto och information om lägret på SK Hajens hemsida, Facebook och Instagram.

Back To Top
Translate »